Tarjoamme kokonaisvaltaista ja partneriajatukseen perustuvaa
hostauspalvelua eli palvelinratkaisujen ylläpitopalvelua.

Palvelinratkaisut ja konesalipalvelut

Tarjoamme kilpailukykyiset palvelin- ja tallennusratkaisut yrityksellesi. Voit asentaa ja käyttää omia sovelluksiasi, me pidämme halutessasi huolen palvelimen muista ylläpitotehtävistä.

Domain- ja nimipalvelut

Turvaa verkkotunnuksesi erittäin vikasietoisessa Unihost Yritysnimipalvelussa. Varmistamme parhaan saatavuuden jopa verkkohyökkäysten vaikutusten alla.

Valvonta ja raportointi

Laitteistoa, verkkoa ja sovelluksia valvotaan 24/7 palvelimen sisä- ja ulkopuolelta. Raportoimme ylläpitopalvelua kuukausittain.

Konsultointipalvelut

Asiantunteva henkilöstömme on apuna yrityksesi arjessa. Tarjoamme liikkeenjohdon konsultointia, graafista suunnittelua, verkko- ja palvelinratkaisujen suunnittelua sekä ohjelmistosuunnittelua ja kehitystyötä.

Palvelunhallinta

Kehitämme ylläpitopalvelua vastaamaan asiakkaidemme todellisia liiketoimintatarpeita. Ylläpitopalvelun yhteistyön hallinta ja koordinointi toteutetaan kotimaisin voimin, millä takaamme hyvän yhteisymmärryksen kommunikaatiossa.

Palvelutaso

Takaamme vähintään 99,95 % palvelun saatavuuden. Palveluyhteyshenkilömme ovat tukena ylläpitopalveluun liittyvissä kysymyksissä, ja tarjoamme verkkopalvelun kautta 24/7/365 kommunikointikanavan.


Kiinnostuitko?

Tarjoamme ylläpitopalvelua, joka mukautuu yrityksesi ydintoimintaan, jotta voit itse keskittyä paremmin liiketoimintasi kehittämiseen.